Värdeskapande projektledning

Värdeskapande projektledning - Torgeir Skyttermoen, Anne Live Vaagaasar | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torgeir Skyttermoen, Anne Live Vaagaasar
DIMENSIONERA
3,18 MB
FILNAMN
Värdeskapande projektledning.pdf
ISBN
7377111168746

BESKRIVNING

Värdeskapande projektledning är en grundlig introduktion till projektledning där alla de viktiga temana och teorierna presenteras. Boken kombinerar forskning och teori med praktik och presenterar både etablerade teorier och modeller och moderna goda exempel. Läsaren får en god insikt om hur man genomför projekt i en komplex och osäker verklighet präglad av många aktörer, förhandlingar och ständig förändring.?”Den här boken täcker det mesta som man kan säga om projekt och deras funktions­sätt. Boken är visserligen en pedagogisk lärobok, men ger samtidigt en god inblick om forskningen och bekräftar det goda rykte som Skandinavien har som ledande inom projektfältet.”?Rolf A. Lundin, professor emeritus vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping”Värdeskapande projektledning är en intressant och väldigt viktig projektbok. ?Genom att utgå från vad som gör skandinavisk projektorganisering unik och den komplexitet som projektarbete innebär är författarna sin titel trogen genom ett tydligt tillfört värde för alla som är intresserade av att förstå, leda och arbeta i projekt.”?Markus Hällgren, professor vid handelshögskolan, Umeå universitet”Det finns sedan länge ett behov av en bok som samlar den forskning som gjorts inom den så kallade Scandinavian School of Project Management, och presenterar den på ett praktiskt användbart sätt. Författarna har här lyckats ?mycket väl med den uppgiften. Resultatet är en bok som är av stort intresse för forskare, praktiskt verksamma projektledare, konsulter och studenter. ”?Johann Packendorff, docent vid KTH i Stockholm

Sedan våren 2011 finns konceptet IPMA Registering - ett system för att verifiera innehållet i projektledarutbildningar utifrån IPMAs internationella ramverk för kompetens i projektledning. Agil projektledning är en princip som ligger bakom projektledningsmetodikerna Scrum och eXtreme Programming. De skapades inom mjukvaruindustrin i mitten av 1990-talet och har sitt ursprung från Rapid Prototyping.

Boken kombinerar forskning och teori med praktik och presenterar både etablerade teorier och modeller och moderna goda exempel. Läsaren får en god insikt om hur man genomför projekt i en komplex och osäker verklighet präglad av många aktörer ... Värdeskapande projektledning är en grundlig introduktion till projektledning där alla de viktiga temana och teorierna presenteras.

RELATERADE BÖKOR