Företagsförvärv

Företagsförvärv - Robert Sevenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Sevenius
DIMENSIONERA
12,2 MB
FILNAMN
Företagsförvärv.pdf
ISBN
9351995251166

BESKRIVNING

Företagsförvärv är en allomfattande bok för praktiker och studenter som på ett och samma ställe vill sätta sig in i alla delar av transaktionsprocessen vid företagsförvärv. Det rör sig såväl om de viktiga strategiska och organisatoriska frågorna som om de intrikata rättsliga och finansiella frågorna. Transaktionsprocessen beskrivs utifrån olika former – bl.a. köparinitierad transaktion, auktionsprocess och publika bud. I anslutning till formerna finns arbetsplaner och taktiska tips.Boken beskriver momenten strategisk analys, sökning och identifiering av målföretag, företagsvärdering, företagsbesiktning (s.k. due diligence), strukturering, avtalsskrivning och integrering. I boken finns praktiska checklistor för planering och genomförande av transaktionsprocessen och dess olika moment. De grundläggande juridiska övervägandena som sker under transaktionsprocessen behandlas i en separat del av boken, där behandlas bl.a. avtals- och köprätt, bolagsrätt, skatterätt, redovisningsrätt och arbetsrätt.Syftet är att boken ska vara ett underlag för både fördjupade studier och praktisk tillämpning. Boken används som kursbok för specialkurser inom juridik och ekonomi på universitet och utbildning för praktiker. Därutöver är boken avsedd att användas i praktiken av köpare, säljare, målföretag och rådgivare. Den utgör ett underlag för den initiala planeringen av företagsförvärv men fungerar även som ett stöd för beslut och förhandling i transaktionsprocessen.

Med dagens. Läs mer » 2019-06-24 Vad är direktlån och varför är det viktigt? Integration efter företagsförvärv för finansiella köpare hjälper till att maximera avkastningen.

Det allra vanligaste är att det är ett annat företag eller juridisk person som köper upp företaget men det kan också vara en privatperson, eller så kallad fysisk person, som gör uppköpet. Företagsförvärv - M&A. När ett företag eller en affärsrörelse köps upp benämns det inom juridikens värld som ett företagsförvärv.

RELATERADE BÖKOR