Mobbning och kränkande särbehandling - upptäcka, utreda, åtgärda

Mobbning och kränkande särbehandling - upptäcka, utreda, åtgärda - Jehoshua Kaufman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jehoshua Kaufman
DIMENSIONERA
5,48 MB
FILNAMN
Mobbning och kränkande särbehandling - upptäcka, utreda, åtgärda.pdf
ISBN
5043487117148

BESKRIVNING

Vad menas egentligen med kränkande särbehandling? Vad gör du som chef om du misstänker att det har förekommit? Och hur ska din verksamhet överleva sådana situationer och bli en mer effektiv och mer trivsam arbetsplats? Lagen säger att kränkande särbehandling alltid måste utredas, men exakt vad ska utredas och vem ska sköta utredningen?Läs merDen här boken visar på olika tänkbara orsaker till kränkningar i jobbsammanhang. Med hjälp av checklistor och exempel från verkligheten ger boken en mängd handfasta råd som kan hjälpa dig som chef att hantera känsliga situationer när kränkande särbehandling misstänks eller konstaterats.”Jag hoppas jag att du ska få tips och idéer som gör att skadorna begränsas och att arbetet mot det leder till en organisation med en bättre arbetsmiljö och större möjligheter att hantera utmaningar i framtiden”, skriver författaren i förordet.Om författarnaJehoshua Kaufman är leg psykolog och VD på företagen Mental Tool Box och Malmö Familjekonsulter. Han har tidigare skrivit två böcker, senast I huvudet på en chef, tillsammans med Richard Hagtorn.

Här får du information om vad du behöver göra för att uppfylla kraven i båda lagarna. Vad gör man när ord står mot ord om mobbning på jobbet? På arbetsplatser i Norge har man sedan några år använt en utredningsmetod som mobbningsforskare har utvecklat tillsammans med arbetsmiljöverk och arbetsmarknadens parter. Metoden kallas "Faktaundersökning" (faktaundersökelse på norska).

Här hittar du definitioner och information om vad som gäller i arbetet mot kränkande behandling, mobbning och diskriminering i förskolan och skolan. Pris: 265 kr. Häftad, 2018.

RELATERADE BÖKOR