Juridiska problem Kommentarer och lösningar

Juridiska problem Kommentarer och lösningar - Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Olle Palmgren, Krister Sundin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Olle Palmgren, Krister Sundin
DIMENSIONERA
4,11 MB
FILNAMN
Juridiska problem Kommentarer och lösningar.pdf
ISBN
6079412369138

BESKRIVNING

Juridiska Problem presenterar juridikens grunder. Varje kapitel innehåller en faktadel och en uppgiftsdel. Läsaren tränas i att identifiera, analysera och lösa juridiska problem utifrån många olika fallbeskrivningar. Under 2016-2017 kommer Juridiska problem att ersättas av J2000 Privatjuridik.Läs merUtmärkande drag- Faktatext varvas med korta lagtextutdrag och praktiska exempel- Verklighetsnära och engagerande övningsuppgifter- Många övningar av olika slag- Sammanfattning i punktform till varje kapitel- Autentiska juridiska dokumentLäroboken presenterar juridikens grunder och behandlar vardagsnära juridiska frågor sedda ur individens synvinkel. Den är i första hand avsedd för gymnasieskolans kurs i privatjuridik men är också lämplig som handbok i vardagsjuridik för alla som vill lära sig mer i ämnet.Varje kapitel i boken innehåller en faktadel och en problemdel med tillämpningar. Faktatexten varvas med korta lagtextutdrag och praktiska exempel som sätter in kunskaperna i sina sammanhang. Verklighetsnära och engagerande övningsuppgifter ger träning i juridisk problemlösning. Övningarna är av olika slag med allt från korta praktikfall till ”frågespalter” med blandade problem. Facit till samtliga uppgifter finns i Kommentarer och lösningar. Till läromedelspaketet hör även en lärarhandledning.Juridiska Problem är alltid aktuell, i den femtonde upplagan har uppdateringar, justeringar och tillägg gjorts rakt igenom hela boken.Om författarnaFörfattare är Jan-Olof Andersson och Cege Ekström, civilekonomer och lärare, Olle Palmgren, advokat samt Krister Sundin, ekon dr och universitetslektor i handelsrätt.

Boken är i första hand gjord för gymnasieskolans (inkl komvux)… Rätten och samhället Kommentarer och lösningar. Köp .

Lediga jobb; Om Liber; Event; Nyhetsbrev; Kontakt och kundservice; Press; Bli avtalskund; Rättigheter; Köpvillkor; Integritetspolicy; Liber Online; Grundskola Gymnasium/Vux Sva/Sfi Högskola Management. [email protected] Affärsjuridiska Problem presenterar juridikens grunder.

RELATERADE BÖKOR