Redovisning för hållbarhet

Redovisning för hållbarhet - Gunnar Rimmel, Kristina Jonäll, Svetlana Sabelfeld, Matti Skoog, Susanne Arvidsson, Peter Beusch, Berit Hartmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Rimmel, Kristina Jonäll, Svetlana Sabelfeld, Matti Skoog, Susanne Arvidsson, Peter Beusch, Berit Hartmann
DIMENSIONERA
3,43 MB
FILNAMN
Redovisning för hållbarhet.pdf
ISBN
9990349124589

BESKRIVNING

Hållbarhetsredovisning har de senaste åren vuxit fram som ett etablerat fält inom redovisning. I nuläget finns det nästan uteslutande engelskspråkiga textböcker. Studenter har börjat efterfråga en svensk textbok som ger en övergripande översikt från interna processer inom verksamhetsyring till externa rapporter till kapitalmarknaden och andra intressenter. Denna bok, Redovisning för hållbarhet, försöker att ge en övergripande översikt som även tar upp hållbarhetsrevision och Social Responsible Investment för att visa att det finns en komplexitet och mångfald inom området redovisning gällande hållbarhet precis som i många andra forskningsområden.Redovisning för hållbarhet försöker att göra annorlunda ansats en de få mest engelskspråkiga redovisningsböcker som berör hållbarhet. Istället för att hålla sig till en ideologisk position som är mot företagandet eller finansmarknaden, som ett antal redovisningsböcker inom detta fält gör, så vill vi snarare ge en bred översikt över komplexiteten och mångfalden inom området redovisning för hållbarhet.Boken är strukturerad i fyra delar• Bakgrund och teoretiskt perspektiv• Hållbarhetsredovisning i praktiken• Rapportering av hållbarhet• Kapitalmarknad och revision

Alla svenska företag som uppfyller kriteriet om oberoende granskning, och som juryn identifierat, ingår i ... Hållbarhet. Hållbar redovisning ger vinst för byggare.

lanserar nu ett enkelt verktyg för klimatredovisning. Verktyget är kostnadsfritt och är tänkt att användas av små och medelstora företag och organisationer.

RELATERADE BÖKOR