Folkrätten i ett nötskal

Folkrätten i ett nötskal - Ola Engdahl, Peter Gottschalk, Anna Nilsson, Gregor Noll | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ola Engdahl, Peter Gottschalk, Anna Nilsson, Gregor Noll
DIMENSIONERA
8,47 MB
FILNAMN
Folkrätten i ett nötskal.pdf
ISBN
9566202148373

BESKRIVNING

I en alltmer globaliserad värld är folkrätten en disciplin av växande betydelse. För att möjliggöra samexistens och underlätta ett allt intensivare samarbete har stater utvecklat regler på en mängd områden. Användningen av militärt våld hör hit, liksom diplomatiska relationer. Andra närliggande exempel inkluderar internationell handel, staters behandling av egna och andra staters medborgare, lagföring av terrorister samt transport av miljö- och hälsofarliga substanser. Folkrätten i ett nötskal erbjuder en inblick i denna materia. Läsaren görs bekant med det internationella rättssystemets mest centrala delar samt något av dess underliggande logik och strukturer.Den pedagogiska tanken med boken är enkel. Med hjälp av korta och koncisa beskrivningar bygger läsaren snabbt upp en kunskaps­grund. Förutsättningar ges för en mer aktiverande, fall- och problem­baserad undervisning. Folkrätten i ett nötskal, tillsammans med kompletterande undervisning och kursmaterial, leder studenten till en djupare och mer avancerad förståelse för hur folkrätten fungerar.Boken är skriven främst med sikte på juristutbildningens grundläggande kurser i folkrätt. Med tanke på det enkla språket och de många och tydliga förklaringar som förekommer bör den emellertid kunna användas på i princip vilken introduktionskurs i ämnet som helst.Andra upplagan

Till senare, läs: International Law, kap. 1, 3-4 Redovisning i ett nötskal är ett grundläggande läromedel i redovisning som i första hand riktar sig till andra än blivande ekonomer.

Lähetetään 2-4 arkipäivässä. Osta kirja Folkrätten i ett nötskal Ola Engdahl, Peter Gottschalk, Anna Nilsson, Gregor Noll (ISBN 9789144079134) osoitteesta Adlibris.fi.

RELATERADE BÖKOR