Uppskattande processövningar : systemiska metoder för engagemang och förankring

Uppskattande processövningar : systemiska metoder för engagemang och förankring - Annika Gistvall, Pia Halkier Bjerring | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Gistvall, Pia Halkier Bjerring
DIMENSIONERA
3,57 MB
FILNAMN
Uppskattande processövningar : systemiska metoder för engagemang och förankring.pdf
ISBN
8487368967307

BESKRIVNING

Hur designar jag en uppskattande och erkännande process? Den här boken beskriver fler än 40 processövningar att använda i utvecklings- och förändringsprocesser samt i undervisning för kursdeltagare, team och större arbetsgrupper. Varje övningsbeskrivning innehåller mål och effekt, och ger steg för steg ett recept på konkreta upplägg – direkt för dig att använda på din nästa kurs.Övningarna är indelade i tre kategorier: Öppna, Ordna och Avsluta, som hänvisar till olika faser i en process. Boken innehåller därmed allt från förväntningsavstämning, idégenerering, kunskapsdelning, till förhandling och utvärdering. Övningarna är alla väl beprövade och tar sina utgångspunkter i deltagarnas vardagserfarenheter, för att därigenom skapa förankring och långsiktig effekt.Boken innehåller även en teoretisk introduktion till systemisk teori, och har i slutet en uppslagsdel med förklaringar av bokens centrala begrepp.Uppskattande processövningar är skriven för processledare såsom ledare och konsulter som önskar inspiration till sitt utformande av processer inom det organisationskonsultativa fältet. Lärare och studerande på psykologi-, personal- och kommunikationsutbildningar som intresserar sig för att tänka nytt om traditionell undervisning, kan också få stor glädje av boken.   

Men vi bär olika bagage med oss. Just det… I kursen ingår även: Boken "Uppskattande processövningar - systemiska metoder för engagemang och förankring" av Annika Lindén och Pia Halkier Bjerring (Studentlitteratur, 2008).

How to Get It. A1) Deltagaren skall utifrån relevant litteratur kunna beskriva och redogöra för grundläggande mekanismer i samband med facilitering. A2) Kunna redogöra för konceptualisering och val av metod för att facilitera.

RELATERADE BÖKOR