Respekten för människan . innan framgång med Lean kommer förändring av synen på människan

Respekten för människan . innan framgång med Lean kommer förändring av synen på människan - Robert Kusén, Arne Ljung | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Kusén, Arne Ljung
DIMENSIONERA
9,23 MB
FILNAMN
Respekten för människan . innan framgång med Lean kommer förändring av synen på människan.pdf
ISBN
6691105083824

BESKRIVNING

Just nu har den ledningsfilosofi som utvecklades på Toyota efter andra världskriget spritt sig över hela världen och i alla branscher, oftast under benämningen Lean. Sjukhus, skolor och företag i alla dess former har sina Lean-satsningar i hopp om att nå de otroliga resultat som Toyota, med flera har uppnått. Men varför är det så få verksamheter som lyckas? De allra flesta kommer inte ens i närheten av de resultat som denna ledningsfilosofi bevisligen har förmåga att skapa. En av de vanligaste orsakerna är att man inte lyckas involvera alla medarbetarna i förbättringsarbetet vilket har sin grund i att ledarna inte förstår eller klarar av att leva upp till betydelsen av värderingen "respekten för människan". Nu får du kliva in bakom kulisserna på Scania som länge ansetts som en av de mest framgångsrika verksamheterna i att tillämpa Lean och involvera sina medarbnetare. Genom verkliga berättelser kommer du förstå vad som krävs för att fullt ut omsätta detta helt nya ledarskap.

| Adlibris Respekten för människan . innan framgång med Lean kommer förändring av synen på människan - Danskt band.

Köp boken Respekten för människan . innan framgång med Lean kommer förändring av synen på människan av Robert Kusén, Arne Ljung (ISBN 9789163729225) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR