Motivera mera : men hur gör jag som chef och ledare?

Motivera mera : men hur gör jag som chef och ledare? - Liria Ortiz, Carolina Granström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Liria Ortiz, Carolina Granström
DIMENSIONERA
4,56 MB
FILNAMN
Motivera mera : men hur gör jag som chef och ledare?.pdf
ISBN
9555756901919

BESKRIVNING

Motivera mera – men hur gör jag som chef och ledare? vänder sig till chefer och ledare som ibland finner sig i situationer där en medarbetare inte presterar som förväntat, behöver ändra sitt förhållningssätt eller sin livsstil. Genom att använda sig av samtalsmetoden MI (motiverande samtal) får du ett komplement för att i samtal motivera innan, under och efter en förändringsprocess. Förändringarna, eller förbättringar kan både röra sig om individuella förändringar eller förändringar som är kopplade till grupp eller organisationen i stort. I boken får du ta del av olika pedagogiska modeller kopplat till konkreta exempel på hur ett samtal med en medarbetare kan förstås och tillämpas. Boken är skriven för att ge ett praktiskt stöd med många inspirerande exempel för chefer och ledare i deras vardag.

Att delegera innebär nämligen att du tar tillvara på dina anställdas kompetens - och det måste du göra som chef. De anställda kommer då även att känna att du vet att de är kapabla att göra ett bra jobb. Det är en konst att kunna ge och ta feedback.

Genom att använda sig av samtalsmetoden MI (motiverande samtal) får du ett komplement för att i samtal motivera innan, under och efter en ... Brott mot anställningsavtalet kan ytterst leda till uppsägning av personliga skäl enligt lagen om anställningsskydd. Arbetsgivaren är skyldig att medvetandegöra medarbetaren om vad konsekvenserna kan bli för anställningen om beteendet upprepas.

RELATERADE BÖKOR