Bostadsrätt med en översikt över kooperativ hyresrätt

Bostadsrätt med en översikt över kooperativ hyresrätt - Anders Victorin, Jonny Flodin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Victorin, Jonny Flodin
DIMENSIONERA
4,10 MB
FILNAMN
Bostadsrätt med en översikt över kooperativ hyresrätt.pdf
ISBN
6951661450156

BESKRIVNING

I denna bok behandlas den praktiskt viktiga boendeformen bostadsrätt. Boken bygger i grunden på professor Anders Victorins välkända böcker om bostadsrätt. I boken ges också en översikt över kooperativ hyresrätt samt en framställning om existerande äldre former av bostadsrätt och kooperativ hyresrätt samt hur de förhåller sig till dagens lagstiftning.Ur innehållet:• Bostadsrätt, kooperativ hyresrätt och andra besittningsformer• Organisation och bildande, föreningens uppgifter• Ombildning från hyresrätt• Köp av bostadsrätt• Bostadsrätt som säkerhet för lån• Att bo i bostadsrätt – bostadsrättshavarens rättigheter och skyldigheter, avgifter, lägenhetens skick m.m.• Översikt över kooperativ hyresrättDenna fjärde upplaga av Anders Victorins Bostadsrätt med en översikt av kooperativ hyresrätt är uppdaterad och kompletterad med hänsyn till utvecklingen i lagstiftning, rättspraxis och litteratur sedan den tredje upplagan utkom.

Boken bygger i grunden på professor Anders Victorins välkända böcker om bostadsrätt. I boken ges också en översikt över kooperativ hyresrätt samt en framställning om existerande äldre former av bostadsrätt och kooperativ hyresrätt samt hur de förhåll 10 Kooperativ hyresrätt — Nya möjligheter för den fjärde upplåtelseformen spekulationsfri upplåtelseform vilken ökar boendedemokratin och ger hyresgäster möjligheter att själv påverka och besluta om sitt boende och sina boendekostnader.

Ingrid Lamberg VD Sedan den första april 2002 finns en särskild lag om kooperativ hyresrätt, en upplåtelseform vilken kan beskrivas som en mellanform mellan traditionell hyresrätt och bostadsrätt. Kooperativ hyresrätt tillämpas mest i samband med olika typer av gemenskapsboenden och enstaka andra projekt på mindre lokala bostadsmarknader. Upplåtelseformen är det sätt på vilket man förfogar över sin bostad.

RELATERADE BÖKOR