Strategi är ett verb : en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång

Strategi är ett verb : en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång - Pontus Wadström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pontus Wadström
DIMENSIONERA
5,97 MB
FILNAMN
Strategi är ett verb : en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång.pdf
ISBN
9609823288018

BESKRIVNING

Omvärlden förändras allt snabbare och organisationer måste kunna anpassa sig genom att aktivt tillämpa nytänkande och förändring. När strategin har omvandlats till aktivitet och beteende och blivit en del av organisationskulturen, finns stora möjligheter att nå konkurrensfördelar.Läs merDen här boken ger förslag på hur ledare och medarbetare kan stärka beteenden som leder till reella resultat – och därigenom skapa en smart organisation med anpassningsförmåga och handlingskraft.Genom att tillämpa lagarna om mänskligt beteende på strategi, kan vi bygga in förändring lika djupt i verksamheten som ekonomi, produktion och försäljning. Strategi är ett verb visar hur detta kan göras: hur strategier kan realiseras i praktiken.Sagt om boken:"Boken ger en tankeställare om hur viktigt själva realiserandet av strategin är – att det är de anställdas beteenden som är grunden för företagets framgång."Magnus Teeling, CFO, Björn Borg"Är strategi ett verb? Knappast, men titeln och bokens innehåll lyfter upp just aktivitetens betydelse för verksamhetens utveckling. När strategin har blivit beteenden har den också blivit en del av kulturen – ett engagemang som skapar en konkurrensfördel." Lena Dalenius, VP Head of HR, Telia Sverige"Ett bra feedback-klimat säkrar förstärkning av beteenden som ger önskvärda resultat –detta är strategiskt arbete. Läs den här boken och öka din kompetens i dag!"Jan Germundsson, VP Industrial Partnerships, SAAB Aeronautics"Tänkvärt för den som är ansvarig för strategi- och förändringsarbete."Bo Eriksson, SVP MunksjöOm författarnaPontus Wadström är grundare av A Real Movement. A.R.M. genererar, sprider och applicerar kunskap om hur organisationer kan bli bättre på att realisera strategi, genomföra av förändringar och skapa ett innovativt klimat. Pontus är doktorand inom strategi och förändring vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, samt civilekonom och beteendevetare från Linköpings universitet. Han är verksam som rådgivare, konsult och utbildare.

Typ av bok: Bygger på det som författaren själv kallar för Strategic Behavior Management, en sammanslagning av de tre disciplinerna strategi och management, förändring samt inlärningspsykologi. Strategi är ett verb: en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång (Danskt band, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Strategi är ett verb : en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång av Pontus Wadström Häftad , Svenska, 2014-08-27 Boken ger en ny och fördjupad förståelse för strategi genom att lyfta fram fem centrala aspekter: Arenan, Affären, Arbetssätten, Ansvaret och Avsikten. Den som vill veta vad som gör organisationer framgångsrika och kunna formulera och realisera en strategi behöver förstå alla fem aspekterna och hur de hänger samman. Strategi är ett verb : en bok om smarta organisationer, beteende och hur framgång kan föda nedgång | Wadström, Pontus | ISBN: 9789147116553 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Omvärlden förändras allt snabbare och organisationer måste kunna anpassa sig genom att aktivt tillämpa nytänkande och förändring.

Full-text available. Sep 2014; Involvement, ... Jan 6, 2019 - Explore cederblad's board "Books for Brains" on Pinterest.

RELATERADE BÖKOR