Köpa bostad

Köpa bostad - Anette Ridder | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anette Ridder
DIMENSIONERA
9,30 MB
FILNAMN
Köpa bostad.pdf
ISBN
7201742595116

BESKRIVNING

Att köpa en bostad är ett av de största besluten vi tar i livet. Ett beslut som kommer att påverka vår framtid på många olika sätt. I de allra flesta fall finansieras köpet med ett bolån, vilket påverkar vår privatekonomi. Många gånger innebär bostadsköpet även en förändring i vår livssituation. Kanske flyttar vi ihop eller isär och då behöver vi ha förståelse för hur juridiken kan påverka våra beslut.Köpa bostad ger grundläggande kunskap i privatekonomi, boende­finansiering, familjerätt samt inkomstbeskattning. Boken ger en överskådlig och pedagogisk beskrivning av vad ett bolån innebär och ger tillräcklig kunskap för att ta rätt beslut i samband med ett bostadsköp. Boken går även igenom processen vid köp och pantsättning av bostäder.Tillgång till en digital version av boken ingår. Den nås med hjälp av en kod på omslagets insida.

En bostad där vi börjar vår dag och dit vi återvänder. Där vi är med dom vi älskar eller njuter en stund för oss själva.

Sälja Sälja Sälja tomt och mark Sälja bostadsrätt och lägenhet Sälja fritidshus Sälja hus ... Köpa.

RELATERADE BÖKOR