Ekonomistyrning : om mått, makt och människor

Ekonomistyrning : om mått, makt och människor - Karin Holmblad Brunsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Holmblad Brunsson
DIMENSIONERA
10,29 MB
FILNAMN
Ekonomistyrning : om mått, makt och människor.pdf
ISBN
3782987716073

BESKRIVNING

Den här boken handlar om ekonomistyrning – och om hur människor beter sig när de organiserar sig, redovisar, planerar, fattar beslut och – kanske – vidtar åtgärder. Det är en bok om svårigheterna att få verkligheten att stämma med modellerna.Beslutsfattare som ekonomistyr använder ekonomiska och andra mått för att bestämma hur deras underlydande ska bete sig. Vissa ska utöva makt över andra. Men människor är människor. Därför är det inte alls säkert att ekonomistyrning leder till den ordning, effektivitet och lönsamhet som beslutsfattarna vill uppnå.Modeller stämmer sällan med verkligheten. De som ska styra människor med hjälp av mått och makt har ingen lätt uppgift. De kanske inte ens vet vad måtten betyder eller var makten befinner sig.Ekonomistyrning är inte en fråga om sofistikerade redovisnings- eller planeringssystem. Det handlar i stället om tro och hopp. Beslutsfattare måste tro på den ordning de skapar och hoppas att den lönar sig.Det här är en viktig bok för alla som på allvar vill sätta sig in i vad ekonomistyrning innebär. Den lämpar sig väl som kursbok vid universitet och högskolor.

Du kan läsa Framtiden: Tidskrift För Fosterländsk Odling, Volume 6-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carl Bergen. Företags- och personalekonomi 15hp Business Administration - Human Resource Cost and Accounting 15cr Version Gäller fr.o.m.

Idén är att de flesta av oss har styrka och självständighet nog för att påverka resultaten i våra liv. Tyvärr stöter vi alla någon gång på personer som vill manipulera och kontrollera. Ibland kan dessa människor, som ofta är någon som faktiskt står dig nära, kännas helt omöjliga att hantera.

RELATERADE BÖKOR