Ansvarsförsäkring för företag

Ansvarsförsäkring för företag - Louise Dennerståhl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Dennerståhl
DIMENSIONERA
6,98 MB
FILNAMN
Ansvarsförsäkring för företag.pdf
ISBN
4235452683641

BESKRIVNING

Ansvarsförsäkring anses vara en svårförståelig försäkring – den bygger på den komplicerade skadeståndsrätten och ingår som ett moment i såväl konsument-, fastighets- som företagsförsäkring. Syftet med ansvarsförsäkringen är att skydda försäkringstagaren mot skadeståndsanspråk. Den fyller också en betydande social funktion genom att trygga den skadelidandes rätt till skadeersättning och spelar i dag en betydande roll i samhället. Boken tar upp hela ämnesområdet och behandlar de allmänna villkoren med tyngdpunkt på företagsförsäkring.Denna nya upplaga har uppdaterats som en följd av bland annat nya försäkringsavtalslagen.Boken är en praktisk handbok som kan användas i det dagliga arbetet av exempelvis skadereglerare och försäk-ringsupphandlare inom näringsliv och offentlig verksamhet. Boken används inom IFU Försäkringsprogram. Den är också lämplig som kurslitteratur inom universitet och högskolor och i andra utbildningssammanhang.Ansvarsförsäkring ingår i ”Bank & Försäkring – IFU” som är titlar som Studentlitteratur ger ut i samarbete med IFL vid Handelshögskolan i Stockholm – IFU.Trettonde upplagan

Man bör även analysera vilka risker som de anställda utsätts för under arbetstid - t.ex. risk för olycksfall. En ansvarsförsäkring ger dig ett tryggt skydd om du krävs på skadestånd för en skada som ditt företag, dina anställda eller era produkter har orsakat.

Här kan du teckna Trygga Firman, en försäkringslösning som är anpassad efter riskerna i just ditt företag och din bransch. Ansvarsförsäkringen ska täcka ett belopp på minst 1 250 000 euro per skada och totalt 1 850 000 euro för alla skador under ett år, om inte en sådan försäkring redan tillhandahålls av ett försäkrings- eller återförsäkringsföretag, eller ett annat företag för vars räkning eller med vars bemyndigande försäkringsförmedlaren handlar. För att skydda ditt företag ekonomiskt mot brand, inbrott, skadegörelse och stämningar kan du teckna en företagsförsäkring eller småföretagsförsäkring hos ett försäkringsbolag. En företagsförsäkring består oftast av flera försäkringar i ett paket och vilka försäkringar en viss redovisningsenhet behöver beror på lagar, avtal och branschtillhörighet. Välj rätt tjänster för ditt företag För att din verksamhet ska kunna fungera och för att du ska få en bekväm företagarvardag behöver några viktiga bitar vara på plats.

RELATERADE BÖKOR