Skatterätt - En introduktion

Skatterätt - En introduktion - Christina Gyland, Olof Jakobsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Gyland, Olof Jakobsson
DIMENSIONERA
10,13 MB
FILNAMN
Skatterätt - En introduktion.pdf
ISBN
2512708594732

BESKRIVNING

I denna bok presenteras skatterättens grunder på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Författarna redogör för det svenska skattesystemets uppbyggnad och introducerar de viktigaste skatterna och avgifterna i Sverige, som inkomstskatt och moms. Vidare beskrivs kortfattat det svenska skatteförfarandet. I slutet av boken återfinns ett antal repetitionsfrågor som stödjer lärandet.Denna upplaga tar hänsyn till de regler som gäller från och med år 2019. Även bokens siffermässiga exempel är uppdaterade.Boken passar för handelsrättsrättsliga eller juridiska grundkurser vid universitet och högskola. Den kan med fördel användas också av var och en som i sitt arbete eller för sin egen allmänbildning vill sätta sig in i den svenska skatterättens grunder.

Institutionen för handelsrätt HARA29 Internetbaserad kurs i beskattningsrätt . Kurslitteratur .

author Smiciklas, Martin LU and Jakobsson, Olof LU organization. Department of Business Law publishing date Den här titeln finns inte längre kvar på biblioteket.

RELATERADE BÖKOR