Styrkebaserad teamutveckling : en praktisk handbok i Appreciative Inquiry

Styrkebaserad teamutveckling : en praktisk handbok i Appreciative Inquiry - Diana Whitney, Amanda Trosten-Bloom, Jay Cherney, Ron Fry | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Diana Whitney, Amanda Trosten-Bloom, Jay Cherney, Ron Fry
DIMENSIONERA
12,13 MB
FILNAMN
Styrkebaserad teamutveckling : en praktisk handbok i Appreciative Inquiry.pdf
ISBN
9675326672270

BESKRIVNING

”Upptäck det som redan fungerar och låt det växa!”- 2:a upplagan, från 2019- Nytt format, med plats för egna anteckningar, tankar och frågor- Inspirerande förord med berättelser från praktik i SverigeStyrkebaserad Teamutveckling är en praktisk handbok i Appreciative Inquiry som effektivt stärker och utvecklar individer, team och hela organisationer. I engagerande dialoger och samtal med fokus på styrkor, framgångsfaktorer och framtida önskvärda lägen, ökar den samlade prestationsförmågan och det hållbara värdeskapandet i teamen.Denna bok innehåller 48 välformulerade frågor som utvecklar samarbetsförmågan i team, väcker engagemang och kreativitet. Den innehåller intervjuguider och en praktisk handledning som visar er hur ni själva kan planera och genomföra Appreciative Inquiry-processer.”Vårt uppdrag innebär att säkerställa att vi får ut mesta möjliga av varje skattekrona. Då behöver vi samverka och använda våra inneboende styrkor som finns inom hela organisationen. Frågandets konst har hjälpt oss få med allas perspektiv, stödja varandra att prestera som allra bäst och kunna göra positiv skillnad för våra kommuninvånare.”- Anna Thörn, Kommundirektör, Söderköping”Det här är en bok att leva med, den passar i vilken organisation som helst. Vi använder den vid introduktion av nya medarbetare, för att utveckla våra arbetslag och höja kvaliteten för alla dem som vi finns till för.”- Ann-Kristin Källström Sundgren, Rektor, Norrköpings kommun"Må vi en dag vandra runt i en värld fylld av tillit, styrka och kreativ samverkan för det gemensamma bästa."Januari 2019, Syd Sapmi, Östersund, JämtlandDaniel RichardssonStyrkebaserad Teamutveckling: En praktisk handbok i Appreciative Inquiry (2019), 2:a upplagan, är en översättning och bearbetning gjord av Daniel Richardsson från originalboken Appreciative Team Building: Positive Questions to Bring Out the Best of Your Team (2004). Diana Whitney, Amanda Trosten-Bloom, Jay Cherney & Ron Fry. 1:a upplagan på svenska utkom 2012 och är slutsåld.

Referens: Styrkebaserad teamutveckling : en praktisk handbok i Appreciative Inquiry. Av Diana Whitney, Amanda Trosten-Bloom, Jay Cherney, Ron Fry.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom praktisk handbok i svenska Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR