Bli en bättre ledare och chef : en praktisk handbok för dig som utveckla di

Bli en bättre ledare och chef : en praktisk handbok för dig som utveckla di - Thomas Lundqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Lundqvist
DIMENSIONERA
7,31 MB
FILNAMN
Bli en bättre ledare och chef : en praktisk handbok för dig som utveckla di.pdf
ISBN
8100445306202

BESKRIVNING

Utveckla ditt ledarskap! Få alla medarbetare att dra åt samma håll, ta del av välbeprövade metoder och säkerställ att ditt ledarskap förändras till det bättre. Läs Thomas Lundqvists senaste bok idag! Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du i ?Bli en bättre ledare och chef ? kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap ? för alltid. Boken innehåller nästan allt du behöver veta om ledarskap. Den vänder sig både till dig som är informell eller formell chef och ledare. Den tar också upp frågan om varför det är så svårt att bli chef över tidigare kollegor, förklaringen till detta kommer nog att ge dig en tankeställare. Boken är skriven för att ge dig inspiration och helt nya verktyg som kommer att underlätta ditt framtida ledarskap. Boken varvar teoretiska och praktiska avsnitt samt avslutas med ett stort antal övningar och metoder för att bland annat höja delaktigheten på arbetsplatsen. Thomas är en av Sveriges bästa föreläsare och utbildare inom ledarskap. Han har nominerats till Årets Chef två år i rad för sitt arbete som vd på Junibacken i Stockholm. Dom senaste åren har han bland annat skrivit böckerna Biologisk Försäljning och Biologisk Rekrytering. Han är också känd som en av författarna till JA!-böckerna.

| Adlibris Scopri Bli en bättre ledare och chef : en praktisk handbok för dig som utveckla ditt ledarskap di Lundqvist, Thomas: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Bli en bättre ledare och chef en praktisk handbok för dig som vill utveckla ditt ledarskap. av Thomas Lundqvist, 1970-(Bok) ...

Boken fokuserar på att ge dig som ledare tydliga instruktioner hur du ska agera för att nå dessa mål. Du kommer varje vecka att få arbeta med ett viktigt område i ditt ledarskap. Boken är tänkt som "en praktisk handbok för dig som vill utveckla ditt ledarskap" och den ger en bra översikt inom många områden.

RELATERADE BÖKOR