Ledarskap och självbedrägeri : att komma ut ur boxen

Ledarskap och självbedrägeri : att komma ut ur boxen Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,59 MB
FILNAMN
Ledarskap och självbedrägeri : att komma ut ur boxen.pdf
ISBN
7129460441477

BESKRIVNING

Boken som bidrar till bättre relationer och resultat och blivit en av världens mest sålda ledarskapsböcker Självbedrägeri gör oss blinda för de verkliga orsakerna till våra problem. Både i arbetslivet och privat förvränger självbedrägeriet bilden oss själva och vår uppfattning om andra, vilket påverkar våra relationer, andras förtroende för oss och vår förmåga att samarbeta och uppnå resultat. Genom en underhållande berättelse avslöjas att de flesta av oss p g a vårt självbedrägeri inte lever upp till vår potential varken i våra arbetsliv eller privat. Boken ger både en teoretisk och praktisk förståelse för problemet självbedrägeri, hur man löser det och därmed på ett hållbart sätt avsevärt kan förbättra sina relationer och resultat. Efter att ha läst boken är det svårt att betrakta sig själv och sina medmänniskor på samma sätt igen! Detta är en andra, reviderad svensk upplaga. Upplagan har kompletterats med forskning kring det självbedrägerigap som hämmar både utveckling och resultat i organisationer samt de viktigaste åtgärderna för att lösa detta. Författarna ger också vägledning i hur man kan mäta sin egen och organisationens inställning i vilken omfattning man är i eller ur boxen.   Arbinger Institute är ett internationellt utbildnings- och konsultföretag vars utvecklingsprogram och metoder bygger på över 45 års forskning av beteende och motivationspsykologi och över 35 års arbete med organisationer världen över. Arbinger har sitt huvudkontor i USA och verksamhet över hela världen inklusive Nord- och Sydamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern, Indien, Oceanien och Asien.

249 kr Ginza: Ut Ur Boxen. Förändringsledning På Riktigt.

Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar managementkonsulten Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig - och överleva. Ledarskap och självbedrägeri. ...

RELATERADE BÖKOR