Coachande ledarskap i praktiken : propellermodellen TM

Coachande ledarskap i praktiken : propellermodellen TM - Christina Lagnelius | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Lagnelius
DIMENSIONERA
4,74 MB
FILNAMN
Coachande ledarskap i praktiken : propellermodellen TM.pdf
ISBN
1313089398361

BESKRIVNING

Vilken typ av ledare är du? Hur leder du dig själv och andra? Hur kan du skapa bättre balans och effekt? Svaren hittar du i den här boken som steg för steg visar vägen till ett coachande ledarskap.Läs merVi får följa den imaginära personen Anders som utvecklas från att vara en överbelastad chef till att bli en coachande ledare. Anders lär sig först de viktigaste coachverktygen och därefter hur han kan vara en tydlig chef och en inspirerande ledare utifrån Propellermodellen TM, som är en förklaringsmodell för innehållet i ett optimalt coachande ledarskap där rollerna chef, ledare och coach är i balans och samverkar med varandra.Historien om Anders är fiktiv, men bygger på verkliga händelser. Den varvas med faktaavsnitt, verktyg och reflektionsfrågor. Boken är skriven för dig som är ledare på något sätt – oavsett om du har en chefsposition, är egenföretagare, förälder, specialist eller tränare i fotbollslaget har du något att hämta i den här boken.Om författarnaChristina Lagnelius är en av Sveriges mest anlitade coacher. Hon har ägnat de senaste femton åren åt att lära ut professionell coaching och det coachande ledarskapet. Som vd i sitt eget bolag – CoachCompanion – coachar hon sina medarbetare regelbundet. Propellermodellen TM är hennes egen modell som beskriver hur man kombinera rollerna chef, ledare och coach.

Propellermodellen TM är hennes egen modell som beskriver hur man kombinera rollerna chef, ledare och coach. I boken Coachande ledarskap i praktiken: Propellermodellen (Liber) får vi följa den påhittade personen Anders, som går från att vara en överbelastad chef till att bli en coachande ledare. Även om Anders är fiktiv så bygger historien om honom på verkliga personer och händelser från Christina Lagnelius 15 år som professionell coach. Coachande ledarskap i praktiken : propellermodellen TM: Amazon.es: Christina Lagnelius: Libros en idiomas extranjeros Coachande ledarskap i praktiken: propellermodellen TM (Häftad, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Propellermodellen TM är hennes egen modell som beskriver hur man kombinera rollerna chef, ledare och coach.

Du hittar också andra böcker av författaren Erland Olauson. Liber grundades redan 1897 och har idag en omsättning på 331 miljoner kronor och ca 106 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12.

RELATERADE BÖKOR