Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet

Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet - Hans Lind, Stellan Lundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Lind, Stellan Lundström
DIMENSIONERA
8,40 MB
FILNAMN
Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet.pdf
ISBN
2876518572885

BESKRIVNING

De kommersiella fastigheterna i form av kontor, butiker, hotell, restauranger m.m. skapar och karaktäriserar våra stadsmiljöer. Fastigheterna utgör arbetsplatser och mötesplatser för miljontals svenskar. Trots synlighet och ett omfattande utnyttjande saknas det en sammanhållen diskussion om den kommersiella fastighetssektorns funktion och betydelse för samhällsbyggandet. Hans Lind och Stellan Lundström, professorer i fastighetsekonomi på Kungliga Tekniska högskolan, tar här ett samlat grepp på fastighetssektorn och för en diskussion som spänner från dagsaktuella frågor om prisbubblor och energi-effektivisering till frågor om fysisk planering, ägarkategorier och förvaltningsformer som påverkar samhällsbyggandet på längre sikt.

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter. Välkommen in! Fastigheterna utgör arbetsplatser De kommersiella fastigheterna i form av kontor, butiker, hotell, restauranger m.m.

Med mer än 100 års erfarenhet har vi byggt upp ett ovärderligt förtroendekapital och skapat ett unikt kontaktnät inom fastighetsbranschen lokalt, nationellt och internationellt. Kommersiella lokaler till salu i hela SverigeKommersiella lokaler till salu i hela Sverige. Se hela vårt lokala utbud av butiks-, verkstads- och kontorslokaler.

RELATERADE BÖKOR