God man eller förvaltare : en praktisk handbok

God man eller förvaltare : en praktisk handbok - Kerstin Fälldin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Fälldin
DIMENSIONERA
8,80 MB
FILNAMN
God man eller förvaltare : en praktisk handbok.pdf
ISBN
9090050235894

BESKRIVNING

Vad innebär det att vara god man eller förvaltare? Hur sköter man den ekonomiska förvaltningen? Hur går det till att avveckla bostaden? God man eller förvaltare är en praktisk hjälp för dig som är god man eller förvaltare. Boken ger svar på många av de frågor som brukar dyka upp, till exempel vad man får och inte får göra. Här redogörs också för vad det kan innebära att vara god man för ett flyktingbarn som inte har någon vårdnadshavare i Sverige.Att få en god man eller förvaltare kan kännas kränkande för den som tidigare i livet kanske klarat allt på egen hand, och respekten för människors integritet betonas i boken.Boken ger grundkunskaperna, men fungerar också som handbok när nya problem uppstår. Exempel hämtade direkt från verkligheten belyser de praktiska och ofta etiska problem som gode mannen har att ta ställning till.Boken riktar sig till blivande gode män och förvaltare och används bland annat som kursbok i Överförmyndarenheternas utbildningsverksamhet.

Genom sin tillsyn skall överförmyndaren motverka rättsförluster för de . svagaste i samhället, underåriga (barn under 18 år), samt de som på grund .

En ställföreträdare kan ses som ett biträde för en hjälpbehövande - en representant och samordnare av tjänster, men inte en praktisk utförare av tjänster. Om du redan är god man eller förvaltare fungerar även boken som en handbok under dina uppdrag. När du köper boken får du samtidigt tillgång till bokens digitala material med interaktiva övningar, fördjupade teoretiska avsnitt, en genomgång av viktiga blanketter och mycket mer. God man eller förvaltare : en praktisk handbok: Amazon.es: Kerstin Fälldin, Elisabet Bjurner: Libros en idiomas extranjeros God man eller förvaltare en praktisk handbok.

RELATERADE BÖKOR