Försäljning i konsultföretag

Försäljning i konsultföretag - Johan Sköld | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Sköld
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
Försäljning i konsultföretag.pdf
ISBN
1417818120754

BESKRIVNING

Vad är det som gör att man lyckas inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster? Hur gör man för att öka resultatet av sina insatser och hur skapar man affärer med god vinstmarginal? Dessa är frågor som många konsultföretag brottas med, och där några lyckas bättre än andra. I den här boken får du veta hur de mest framgångsrika gör. På ett tydligt och konkret sätt ger den en lång rad handfasta råd om och exempel på framgångsrika strategier och arbetssätt som praktiseras ute i konsultföretagen.Boken, nu i sin andra aktualiserade upplaga, vänder sig till alla som utifrån olika roller arbetar med försäljning i konsultföretag. Den är oumbärlig läsning för dig som är konsult, säljare, försäljningschef, konsultchef eller VD, och vill kunna prestera bättre.Boken Försäljning i konsultföretag-ökar din förståelse för den process, de mekanismer och de framgångsfaktorersom ligger bakom framgångsrik försäljning i konsultföretag-beskriver hur man kan utarbeta strategier och ledarskap för att ökaproduktiviteten i en organisation-ger konkreta råd om arbetssätt och tips på hur man kan lyckas bättre idet operativa försäljningsarbetet.Om författarnaJohan Sköld är idag och har under många år varit verksam i ledning och styrelse för ett flertal framgångsrika noterade och onoterade konsultföretag, de flesta allmänt kända som stabilt lönsamma tillväxtföretag. Han har som ägare och anställd en bred erfarenhet av allt från små konsultföretag med färre än tio anställda till medelstora nationella och stora internationella konsultföretag med flera tusen anställda. Johan har även flera års erfarenhet som köpare av kvalificerade konsulttjänster. Som välrenommérad föreläsare är han flitigt anlitad av ledande uppdragsgivare såsom Handelshögskolan i Stockholm, Chalmers Tekniska Högskola och Sveriges Arkitekter.

225 kr. Vad är det som gör att man lyckas inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster? Hur gör man för att öka resultatet av sina insatser och hur skapar man affärer med god vinstmarginal? IT-konsultföretag, omsättning 53,1 mkr, antal anställda 19.

Väldigt få som jobbar med försäljning i konsultföretag är djupt insatta i vad de egentligen sysslar med. Inte minst teoretiskt, vilket naturligtvis … Pris: 209 kr.

RELATERADE BÖKOR