Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap

Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap - Ken Blanchard | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ken Blanchard
DIMENSIONERA
10,65 MB
FILNAMN
Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap.pdf
ISBN
6645830457567

BESKRIVNING

Steve är en ung mellanchef i reklambranschen som är på väg att förlora jobbet. Genom sina samtal med Cayla, en skicklig magiker och mentor, inser Steve vad han kan uppnå om han tar eget ansvar för situationen i stället för att välja rollen som offer.Under de senaste 25 åren har miljtontals chefer i både stora och små företag tillämpat Ken Blanchards ledarskapsfilosofi. Upptäck Ken Blanchards senaste tekniker i Självledarskapet och En-minuts-chefen och de positiva resultat du kan uppnå genom att tillämpa dem!I den här underhållande och lärorika boken berättar Ken Blanchard och hans medförfattare om Steve, en ung mellanchef i reklambranschen som är på väg att förlora jobbet. Genom sina samtal med Cayla, en skicklig magiker och mentor, inser Steve vad han kan uppnå om han tar eget ansvar för situationen i stället för att välja rollen som offer.Cayla bygger sitt mentorskap på vad En-minuts-chefen lärt henne. Hon förmedlar självledarskapets tre trick till Steve tre tekniker som inte bara gör det möjligt för honom att behålla jobbet utan också får honom att förstå vad han behöver för att kunna fortsätta lära, växa och lyckas i sitt arbete.Huvudbudskapet i Självledarskapet och En-minuts-chefen är att man kan öka sina möjligheter att påverka. Med rätt inställning och genom att ta eget ansvar blir det lättare att fatta självständiga och framgångsrika beslut.Översättare: Bitte Wallin

Tillbaka till sökresultatet Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap 2009, Inbunden. Köp boken Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap hos oss! Självledarskap har betydelse för oss i många olika sammanhang både i vårt privatliv och i vårt yrkesliv.

Skip to main content. Try Prime Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Basket.

RELATERADE BÖKOR