Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare

Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare - AnnCharlotte Bretan, Johan Thesslin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
AnnCharlotte Bretan, Johan Thesslin
DIMENSIONERA
5,39 MB
FILNAMN
Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare.pdf
ISBN
3768946465451

BESKRIVNING

Här får du receptet för hur du skapar förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska både bekräfta det som sker i vardagen och vara ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen. Boken ger strategier och tips för att göra din vardag som chef enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare..Läs merNågot är på väg att hända i svenska organisationer och med det svenska ledarskapet. Fler och fler chefer beskriver hur de arbetar med täta uppföljningar och närhet till sina medarbetare. Hur de inte bara pratar om mål utan om varför verksamheten finns och vilket syfte den ska fylla. Dessa chefer har upptäckt att det inte är så enkelt som att om medarbetarna får högre lön så presterar de bättre. För att påverka prestationen behöver de använda helt andra verktyg. I den här boken delar löneexperterna AnnCharlotte Bretan och Johan Thesslin med sig av receptet för hur du skapar förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska både bekräfta det som sker i vardagen och vara ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen. Boken ger strategier och tips för att göra din vardag som chef enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare.Om författarnaAnnCharlotte Bretan och Johan Thesslin utbildar chefer på alla nivåer och i alla branscher i lönesättning och ledarskap. AnnCharlotte är ledarskapsutvecklare och löneexpert på Tidningen Chef. Johan är verksam som konsult och har mångårig erfarenhet av lönefrågan bland annat som chef, förhandlare och löneexpert.

Lyft upp goda exempel i arbetsgruppen och belöna med lönesättningen. ...

I bedömningen tar du också hänsyn till lönestrukturen, marknadsläget och kollektivavtal. Du fokuserar alltså inte på hur stor löneförhöjningen ska vara utan på om medarbetaren ligger rätt i lön i förhållande till sin insats. Individuell lönesättning fungerar olika bra inom olika verksamheter.

RELATERADE BÖKOR