Diskrimineringslagen : en kommentar

Diskrimineringslagen  : en kommentar - Susanne Fransson, Eberhard Stüber | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Fransson, Eberhard Stüber
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
Diskrimineringslagen : en kommentar.pdf
ISBN
9272212058910

BESKRIVNING

Sedan 2009 gäller en sammanhållen diskrimineringslag för arbetsliv, utbildning och andra samhällsområden. Diskrimineringslagen. En kommentar ger en utförlig beskrivning av rättsområdet med kommentarer till lagen och hänvisningar till förarbeten. Rättsfall från EU-domstolen och från samtliga berörda svenska domstolar och nämnder behandlas utförligt. I denna andra upplaga kommenteras bland annat det nya diskrimineringsförbudet bristande tillgänglighet som trädde i kraft den 1 januari 2015. Händelser och rättsfall fram till den 8 mars 2015 har beaktats. Med boken följer från och med januari 2017 ett supplement som beaktar de lagändringar om aktiva åtgärder i diskrimineringslagen som gäller från den 1 januari 2017.

En kommentar ger en utförlig beskrivning av rättsområdet med kommentarer till lagen och hänvisningar till förarbeten. Rättsfall från EU-domstolen och från samtliga berörda svenska domstolar och nämnder behandlas utförligt. Kommentar.

Diskrimineringsombudsmannens uppgifter 365 dagar med Jesus : En andaktsbok för hela året Niklas Piensoho pdf. 501 tips som underlättar föräldraskapet hämta PDF Katarina Markiewicz.

RELATERADE BÖKOR