Blockkedjor, bitcoin och kryptovalutor : vår tids ekonomiska revolution?

Blockkedjor, bitcoin och kryptovalutor : vår tids ekonomiska revolution? - Oscar Norgren Hansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oscar Norgren Hansson
DIMENSIONERA
3,67 MB
FILNAMN
Blockkedjor, bitcoin och kryptovalutor : vår tids ekonomiska revolution?.pdf
ISBN
4656222578570

BESKRIVNING

Vi är mitt uppe i en revolution inom det globala ekonomiska systemet. Tänk hur internet förändrat världen på bara tio, tjugo år. Detta är en lika stor omvälvning.Den här boken ger dig en grundläggande förståelse för hur kryptovalutor fungerar och varför vi alla kommer att beröras av den nya tekniken. Hur fungerar en kryptovaluta och vad handlar blockkedjetekniken om egentligen? Lär dig begrepp som t.ex. mining, ICO och hodl. 

Detta är en lika stor omvälvning. Den här boken ger Norgren Hansson Oscar Blockkedjor Bitcoin Och Kryptovalutor - Vår Tids Ekonomiska Revolution? Bok - Vi är mitt uppe i en revolution inom det globala ekonomiska systemet.

Den här boken ger dig en grundläggande förståelse för hur kryptovalutor fungerar och ... De är till synes tre olika affärsidéer, men Steemit, Follow My Vote och Everledger bygger alla på tekniken som gjorde kryptovalutan bitcoin möjlig: blockkedjan. De senaste åren har samtalet kring kryptovalutor och blockkedjor kretsat mycket kring vilka konsekvenser de kan få för finansvärlden. Vi är mitt uppe i en revolution inom det globala ekonomiska systemet.

RELATERADE BÖKOR