Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning

Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning - Bruce King | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bruce King
DIMENSIONERA
10,5 MB
FILNAMN
Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning.pdf
ISBN
3094483496681

BESKRIVNING

"I boken Sälj så det ryker ger Bruce King de mest praktiska och verkningsfulla råd för hur man snabbt får fart på sin försäljning som jag läst på åratal. Alla i branschen borde äga ett exemplar." Ivan R Misner, författare och grundare till BNI."Detta är den bästa bok om försäljning som jag någonsin har läst. Så otroligt inspirerande! Den är praktisk och enkel att följa, och det skulle förvåna mig storligen om du inte fördubblade din försäljning snabbt." Thomas Power, ordförande Ecademy.Sälj så det ryker är din ultimata actionplan för att lyckas inom försäljning. Bruce King, som tidigare haft framgångar i Sverige med boken Psychoselling, kombinerar sin kraftfullamotvationsteknik med praktisk coachning steg-för-steg.Boken tar dig genom hela säljprocessen, från den första kontakten till avslutet. När du följer bokens tio steg kommer du att upptäcka att det är fullt möjligt att fördubbla din försäljning.Sälj så det ryker är tredje utgåvan i bokserien Stjärnbildning - utländska böcker som vi på Soderpalm Publishing översätter för att hjälpa dig att bli en stjärna.

Hittade du inte vad du sökte? Använd filtret, välj en huvudkategori eller sök på nytt nedan. Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning . By Bruce King .

Köp den!"Vill du hitta genvägen till massor av nya affärer?Vill du slippa kalla s... Buy Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning (Stjärnbildning) First by Bruce King (ISBN: 9789186077471) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Allt om författaren Bruce King.

RELATERADE BÖKOR