Lösningsfokuserat ledarskap : gör coachning och förändring enkelt

Lösningsfokuserat ledarskap : gör coachning och förändring enkelt - Mark McKergov, Paul Z. Jackson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark McKergov, Paul Z. Jackson
DIMENSIONERA
8,71 MB
FILNAMN
Lösningsfokuserat ledarskap : gör coachning och förändring enkelt.pdf
ISBN
4676090067347

BESKRIVNING

"Det här är en utomordentligt bra handbok i Lösningsfokuserad coachning och ledarskap. Den förklarar tydligt hur du kan tillämpa den här bedrägligt ENKLA metoden när du vill hantera speciella förändringar eller utveckla organisationer i allmänhet." Ben Furman, Helsingfors. "Jag kan varmt rekommendera denna bok till alla som vill vara aktiva skapare av sin framtid istället för passiva produkter av sitt förflutna." Igor Ardoris, coach, mental tränare. SjälFörsvar, Malmö "Jag har själv under flera decennier förespråkat att vi blir mer framgångsrika när vi fokuserar på möjligheter, styrkor och det som fungerar. Det Lösningsfokuserade Ledarskapet är ett viktigt bidrag som visar hur vi kan ta små steg för att nå den önskade framtiden." Bosse Angelöw, docent, socialpsykolog och författare. Nova Futura. "Det du fokuserar på blir verklighet. Ett Lösningsfokuserat tänkande inbjuder till större involvering och ansvarstagande och mindre "fingerpekande" - ett solklart recept för framgång. Denna bok är tydlig och praktisk och visar dig hur. Så om du vill åstadkomma mer - för dig själv, ditt team, din organisation - läs den och sätt den i handling. Och gläds åt resultatet. Elisabet Vinberg Hearn, framgångskonsult, Think Solutions AB.

Tänkande i termer av enkla, linjära samband mellan orsak och verkan ... Furman och Ahola började 1985 att arbeta med lösningsfokuserad korttidsterapi. Att arbeta lösningsfokuserat innebär att konstruktivt lägga fokus och energi på lösningar och på hur vi önskar att det ska vara i stället för problem.

Den förklarar tydligt hur du kan tillämpa den här ... Inbunden, 1998. Den här utgåvan av Rollmedvetet ledarskap - Om chefsroller och ledningsstilar i strategisk samverkan är slutsåld.

RELATERADE BÖKOR