Logistik och strategi : för lönsamhet och tillväxt

Logistik och strategi : för lönsamhet och tillväxt - Erik Sandberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Sandberg
DIMENSIONERA
10,49 MB
FILNAMN
Logistik och strategi : för lönsamhet och tillväxt.pdf
ISBN
4069237928102

BESKRIVNING

Logistik har de senaste åren blivit ett allt viktigare konkurrensmedel för många företag. Med logistiken som grund kan långsiktig lönsamhet och tillväxt skapas. Grundtanken med denna bok är att förklara logistikens roll utifrån ett företagsstrategiskt perspektiv. Därmed går boken utanför det som vanligtvis ses som logistikforskning och logistikteorier, och tar i stället sin utgångspunkt i strategiteori.Bokens första del belyser logistikens strategiska betydelse utifrån tre strategiteoretiska perspektiv: marknadspositioneringsperspektivet, det resursbaserade perspektivet och det dynamiska perspektivet. Dessa perspektiv har dominerat strategiforskningen de senaste tre decennierna och kan ses som tre olika ”glasögon” som bidrar med insikter till logistikområdet. Bokens andra del ägnas åt mer praktiska aspekter kring hur företaget ska agera när logistik är ett strategiskt konkurrensmedel. Här beskrivs en logistikbaserad affärsmodell samt företagsledningens roll i logistiken.

PWC Report (2011). Securing the supply chain, Transportation & Logistics 2030, volume 4.

Vår strategi för One Ahlsell består av fyra delar - Ahlsellmodellen, Ahlsell Way, Förbättring och Lönsam tillväxt. Vision, värderingar och strategi . Entusiasm, ansvar och engagemang genomsyrar vår verksamhet i alla led.

RELATERADE BÖKOR