Att vara byggherre

Att vara byggherre - Sven Fristedt, Nina Ryd | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Fristedt, Nina Ryd
DIMENSIONERA
8,5 MB
FILNAMN
Att vara byggherre.pdf
ISBN
2501171489436

BESKRIVNING

Boken beskriver byggherrens situation som den aktör som initierar, leder och driver byggnadsprojekt mot uppsatta mål för nytta åt boende, verksamheter och samhällets funktioner.Centrala uppgifter för byggherren är dels att kunna ta ansvar för det byggdas egenskaper ur laglig synpunkt, och dels att uppnå förväntad nytta och värde för brukarna genom byggprojekt.En viktig aspekt är också frågan om kommunikation inom projekt och utåt mot olika intressegrupper.

Det är värt att notera att det bara får finnas en BAS-P eller BAS-U åt gången i ett projekt. "Att vara byggherre" berör de centrala uppgifterna för byggherren som dels är att kunna ta ansvar för det byggdas egenskaper ur laglig synpunkt, och dels att uppnå förväntad nytta och ... Vinnare av Årets Bok 2019: Att vara byggherre Av de fyra nominerade böckerna, utgivna av Svensk Byggtjänst under 2019, utsåg juryn "Att vara byggherre" skriven av Nina Ryd och Sven Fristedt. Boken beskriver byggherrens situation som den aktör som initierar, leder och driver byggnadsprojekt mot uppsatta mål för nytta åt boende, verksamheter och samhällets funktioner. Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet.

Lär dig mer om Husbyggarspråket här; Byggherrens ansvar. Som byggherre är det du som ansvarar för att alla som är inblandade i bygget följer reglerna. Att vara professionell byggherre betyder att ständigt utveckla sin kompetens.

RELATERADE BÖKOR