Ordförandens nya roll : konsten att leda en värdeskapande styrelse

Ordförandens nya roll : konsten att leda en värdeskapande styrelse - Sophie Persson, Bertil Fredriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sophie Persson, Bertil Fredriksson
DIMENSIONERA
4,90 MB
FILNAMN
Ordförandens nya roll : konsten att leda en värdeskapande styrelse.pdf
ISBN
5428303751492

BESKRIVNING

I en alltmer komplex och snabbrörlig omvärld ökar kraven på ett effektivt styrelsearbete i såväl stora som små verksamheter. Förändringsberedskapen måste vara stor och styrelsen måste aktivt bidra till att skapa värde i bolaget.I Ordförandens nya roll får du som styrelseordförande många konkreta råd och tips om hur du på bästa sätt kan utveckla styrelsearbetet för att skapa konkurrensfördelar för bolaget. Styrelsen behöver en ordförande som fungerar som en ledare för styrelseteamet och som dessutom är spindeln i nätet för en rad andra intressenter i och kring bolaget – en kraftig förändring bort från den traditionella ordningsmannarollen.Läs merOrdförandens nya roll ger med sin enkla och tydliga struktur stöd till bolagsstyrelser, framförallt onoterade bolag, som vill arbeta med värdeskapande och därmed förbättra bolagets konkurrenskraft.Boken är indelad i tre delar: • Styrelseordförandens förändrade roll• En styrelseordförandes dilemman• Styrelseordförandens roll i praktikenBoken vänder sig förutom till styrelseordförande också till ägare, VD:ar, styrelseledamöter och andra som är involverade i styrelsearbete och i utvecklingen av framförallt onoterade bolag.Om författarnaSophie Persson är professionell styrelsearbetare och styrelsetränare. Hon har också mångårig erfarenhet som företagsledare. Genom sitt engagemang i olika branscher, internationellt och lokalt, som egen företagare och anställd VD och som styrelseledamot har Sophie idag ett brett nätverk som sträcker sig över alla idag yrkesverksamma åldrar. Medlem av StyrelsePoolen.Bertil Fredriksson har erfarenhet som VD i flera bolag och arbetar sedan 20 år på heltid med styrelseuppdrag i medelstora, främst ägarledda bolag, företrädesvis som ordförande. Han är också grundare till StyrelsePoolen som är ett nationellt nätverk av styrelseproffs. Hans erfarenhet av ägarledda bolag är bred och djup. Han har dessutom stor erfarenhet av att utbilda i styrelsearbete.

Undertext Konsten att leda en värdeskapande styrelse ... Sophie arbetar med ägardirektivets vikt, styrelsens ansvar, de olika rollerna, grunderna för ett värdeskapande styrelsearbete samt strategiutveckling i styrelserummet. Sophie har även författat boken "Ordförandens nya roll - konsten att leda en värdeskapande styrelse".

I beställningen uppger Du: Namn; Faktura adress; Leveransadress; Antal exemplar som beställes I Ordförandens nya roll får du som styrelseordförande många konkreta råd och tips om hur du på bästa sätt kan utveckla styrelsearbetet för att skapa konkurrensfördelar för bolaget. ...

RELATERADE BÖKOR