Ekonomistyrning : övningsbok

Ekonomistyrning : övningsbok - Jan Greve, Peter Öhman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Greve, Peter Öhman
DIMENSIONERA
4,64 MB
FILNAMN
Ekonomistyrning : övningsbok.pdf
ISBN
5621174090058

BESKRIVNING

Till grund för denna övningsbok ligger läroboken Ekonomistyrning – principer och praxis av Jan Greve. Övningsuppgifterna omfattar områden som prestationsstyrning med finansiella och icke-finansiella nyckeltal, aktivitetsstyrning, hållbarhetsstyrning, budgetering, produkt- och investeringskalkylering, avvikelseanalys, internprissättning, intern redovisning och rapportering samt kostnadsanalys.Övningarna har olika karaktär. Några uppgifter syftar närmast till att kontrollera förståelsen av facktermer eller att ge möjlighet att öva på grundläggande samband. Andra övningar är mer komplexa och här kan olika tekniker blandas. Slutligen finns det uppgifter av mer problematiserande karaktär som pekar på motsägelser som kan finnas och som syftar till att uppmuntra till ett mer självständigt och kritiskt förhållningssätt. Det finns utförliga lösningsförslag till samtliga uppgifter.Ekonomistyrning – principer och praxis riktar sig till grundläggande kurser i ekonomistyrning vid universitet och högskolor.

Huvudboken innehåller budgetering, re... Ekonomistyrning - Beslut och handling är en utökning till en mer allomfattande bok som kan ses som en språklära i ekonomi. I denna nya upplaga har Elin K.

Här finns ett stort antal av dem. Ekonomistyrning: beslut och handling - övningsbok (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Den nya ekonomistyrningen (DNE) är ett gediget och allomfattande läromedelspaket med faktabok, övningsbok, eLabb och hemsida som behandlar allt väsentligt inom ekonomistyrning, från de traditionella teorierna och metoderna till det allra senaste inom området. Huvudboken innehåller budgetering, re... Ekonomistyrning - Beslut och handling är en utökning till en mer allomfattande bok som kan ses som en språklära i ekonomi.

RELATERADE BÖKOR