Diskrimineringslagen - Handbok för chefer

Diskrimineringslagen - Handbok för chefer - Lisa Tengnér Andersson, Matilda Bergkvist, Frida Ohlsson Sandahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Tengnér Andersson, Matilda Bergkvist, Frida Ohlsson Sandahl
DIMENSIONERA
6,3 MB
FILNAMN
Diskrimineringslagen - Handbok för chefer.pdf
ISBN
2133871631232

BESKRIVNING

Är du en chef som vill göra rätt och som förstår att Diskrimineringslagen ställer höga krav – men vet bara inte hur du ska börja?Detta är boken för dig! Boken förklarar vad lagen kräver, den hjälper dig som chef lägga upp arbetet på bästa sätt och den innehåller exempel och övningar som engagerar hela personalstyrkan i arbetet.För det är ju inte bara så att det är viktigt att göra det lagen kräver. En välkomnande arbetsplats, en arbetsplats som förmår ta tillvara mångfaldiga kompetenser och vara inkluderande, presterar som regel bättre än motsatsen.

Köp Diskrimineringslagen - Handbok för chefer av Lisa Tengnér Andersson, Matilda Bergkvist, Frida Ohlsson Sandahl på Bokus.com. 2019, Häftad. Köp boken Diskrimineringslagen - Handbok för chefer hos oss! Nu är den nya boken här - äntligen finns en praktisk handbok för dig som chef och HR-specialist.

I diskrimineringslagen definieras sexuella trakasserier som "ett uppträdande av Hitta bästa priser på Likabehandling i arbetslivet : En handbok för chefer: så följer du den nya diskrimineringslagen av Moa Hjertson som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad. Att äta : steg för steg i 8 veckor med mindful eating och självmedkänsla bok - Veronika Ryd .pdf. Atts jord bok Joar Tiberg pdf.

RELATERADE BÖKOR