Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder : enligt 15 kap. rättegångsbalken

Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder : enligt 15 kap. rättegångsbalken - Torkel Gregow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torkel Gregow
DIMENSIONERA
5,31 MB
FILNAMN
Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder : enligt 15 kap. rättegångsbalken.pdf
ISBN
8872987946882

BESKRIVNING

I boken behandlas ingående de frågor som möter den som sysslar praktiskt med säkerhetsåtgärder i tvister. Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder vänder sig närmast till domstolar och advokater och andra som har behov av en närmare framställning av vad som gäller i fråga om säkerhetsåtgärder med tyngdpunkt på frågor som uppkommer i den praktiska tillämpningen.Förutom kvarstad och andra säkerhetsåtgärder enligt 15 kap. RB behandlar boken även säkerhetsåtgärder på det immaterialrättsliga området och säkerhetsåtgärder beslutade av skiljemän.

1 och 2 §§ rättegångsbalken innehåller bestämmelser om ... Gregow, Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder enligt 15 kap.

För ytterligare information om kvarstad eller andra civilprocessuella säkerhetsåtgärder hänvisas till lagtexten samt Gullnäs m.fl., Rättegångsbalken I:2 Kvarstad och andra säkerhetsåtgärder : enligt 15 kap. rättegångsbalken.

RELATERADE BÖKOR