Projektstyrning med PMBOK®

Projektstyrning med PMBOK® - Lars Wendestam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Wendestam
DIMENSIONERA
10,22 MB
FILNAMN
Projektstyrning med PMBOK®.pdf
ISBN
1330329076346

BESKRIVNING

Projektstyrning med PMBOK® utgör en grundbok på svenska som beskriver projektstyrningsramverket PMBOK (Project Management Body of Knowledge) och hur man kan använda det med stöd av dess olika projektstyrningsprocesser. Den redogör även för hur PMBOK kan tillämpas utifrån ett agilt arbetssätt. Boken presenterar grunderna för vad som krävs av den som vill bli en framgångsrik projektledare. Den bygger på PMBOK version 6 (PMBOK Guide, sixth edition).PMBOK utgör en världsstandard för hur man bör arbeta i projekt. Ramverket består av en amerikansk ANSI-standard för projektstyrning och ligger till grund för ISO-standarden för projektstyrning. PMBOK är framtaget av Project Management Institute (PMI), den ledande organisationen i världen för att understödja utvecklingen av projektledare. PMBOK är även grund för den som vill erhålla det internationella projektledningscertifikatet Project Management Professional (PMP).

Den redogör även för hur PMBOK kan tillämpas utifrån ett agilt arbetssätt. Boken presenterar grunderna för vad som krävs av den som vill bli en framgångsrik ... Projektstyrning med PMBOK® utgör en grundbok på svenska som beskriver projektstyrningsramverket PMBOK (Project Management Body of Knowledge) och hur man kan använda det med stöd av dess olika projektstyrningsprocesser.

av Tomas Jansson, 1955-(Bok) 2017, Svenska, För vuxna. Projektstyrning med PMbok av Lars Wendestam (Student litteratur) Juryn består av Johan Hydén (ordförande) KAMP Företagsutveckling, Tarja Räihä - Örebro Län, Ulrika Park - Frontit, Christina Gillberg - Trafikförvaltningen inom Stockholms Läns Landsting, Anders Eklund - Moment AB och Henrik Stadler - ALFRED Consulting AB. Allt för 6-9. Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala, för sjätte till nionde klass.

RELATERADE BÖKOR