Det nya styrelsearbetet

Det nya styrelsearbetet - Rune Brandinger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rune Brandinger
DIMENSIONERA
4,82 MB
FILNAMN
Det nya styrelsearbetet.pdf
ISBN
2005659287387

BESKRIVNING

Den här boken har två huvudteman: att styrelser ska jobba med rätt frågor – och på rätt sätt! Styrelsens arbetsformer och sammansättning behandlas grundligt, inklusive metoder för utvärdering av styrelsens arbete.Läs merMånga styrelser tar för lätt på vissa områden, främst företagets långsiktiga inriktning. Styrelsens ansvar för att bygga upp företagets kapital – och inte enbart det finansiella kapitalet – är en central fråga. Men styrelsen måste också arbeta med dessa frågor på rätt sätt.Om författarnaRune Brandinger, tidigare företagsledare, har stor erfarenhet av styrelsearbete.

| Adlibris 2011, Inbunden. Köp boken Det nya styrelsearbetet hos oss! Det nya styrelsearbetet Rune Brandinger (Inbunden) Provläs.

Köp boken Det nya styrelsearbetet av Rune Brandinger (ISBN 9789147096442) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR