Category management för inköp : en strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet

Category management för inköp : en strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet - Jonatan O´Brien | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonatan O´Brien
DIMENSIONERA
3,54 MB
FILNAMN
Category management för inköp : en strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet.pdf
ISBN
1850421195177

BESKRIVNING

På senare år har Inköp i allt större utsträckning kommit att bidra till företagens lönsamhet, där category management varit den enskilt största bidragsfaktorn.Category management är en strategisk ansats som används för att förstå marknader, analysera spend och implementera nya innovativa leverantörsstrategier. Därför har category management i stor utsträckning bidragit till att förändra Inköps roll, från att ha varit en taktisk och operativt inriktad funktion till att bli en strategisk process inom det värde­skapande företaget.Category management för inköp presenterar en stegvis process för effektiv implementering av category management, som kan tillämpas direkt i företaget. Boken innehåller praktiska exempel och konkreta verktyg som tydligt visar hur man:•  snabbt och tydligt analyserar komplexa sourcingsituationer •  förstår specifika marknader för olika spendkategorier •  optimalt tillämpar quick wins för omedelbara resultat  •  utvecklar och implementerar innovativa och kreativa categorymanagement-baserade strategier. Category management för inköp är nödvändig för alla som påverkas i arbetet med category management, oavsett om du är inköpare, kategoriledare, inköpschef, projektledare eller verksamhetschef. Boken är också värdefull för dig som arbetar som säljare – så att du bättre förstår hur strategiskt inköp fungerar och hur en modern inköpare tänker.”För många har Category Management blivit synonymt med Jonathan O´Brien och hans bok. Detta är en av de bästa böckerna inom området som finns att tillgå, kanske den allra bästa!”Andreas Takacs, Utbildningschef Silf Competence – Sveriges Inköps- och Logistikförbund 

Category management för inköp En strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet Category management för inköp presenterar en stegvis process för effektiv ... Buy Category management för inköp : en strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet by Jonatan O´Brien, Ann Lagerhammar (ISBN: 9789144096698) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. innefattar en metodik för indelning av företagets strategiska inköpsutgifter i kategorier och segment.

Den kanske viktigaste förklaringsfaktorn och drivkraften bakom utvecklingen är dagens intensiva globala konkurrens som i sin tur skapar ett behov av att arbeta i energiska och värdeskapande nätverk med andra ... allt större och en allt mer strategisk betydelse för många företag. Enligt honom står inköpt material i genomsnitt för mer än 50 % av kostnaden för sålda varor.

RELATERADE BÖKOR