Ekonomisk historia : Europa, Amerika och Kina under tusen år

Ekonomisk historia : Europa, Amerika och Kina under tusen år - Mats Bladh | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Bladh
DIMENSIONERA
7,71 MB
FILNAMN
Ekonomisk historia : Europa, Amerika och Kina under tusen år.pdf
ISBN
9989544369472

BESKRIVNING

Ämnet ekonomisk historia har utvecklats snabbt under de senaste årtiondena. Gamla sanningar har reviderats och nya metoder och perspektiv har utnyttjats. Intresset för ekonomisk historia har ökat även inom angränsande ämnen.Denna bok söker – i en enda sammanhållen volym — fånga in dessa förändringar i en historieskrivning som täcker Europa, Amerika och Kina under 1000 år. Under denna tid kom Europa, sedermera västvärlden, att dominera världen genom erövring och ekonomisk styrka. Det är därför naturligt att den ekonomiska historien söker svara på frågan hur denna framgång gått till och vilket pris den krävt.Jämfört med den tidigare utgåvan går skildringen längre bakåt i tiden till cirka år 1000, och längre framåt till år 2010. Boken är indelad i tre större block: Jordbruk, energi och samhällsformer från år 1000 och framåt, Latinamerika och västvärlden från 1500 samt Ryssland och Kina under 1000 år. Flera kapitel har ersatts med nya i bokens första del, där större betoning läggs på energi och miljö. Ett nytt kapitel om Kina har tillkommit i och med landets spektakulära utveckling under senare decennier och dess ledande ställning vad gäller teknisk nivå, handel och folkmängd.Boken är väl utrustad med statistiska uppgifter i tabeller och diagram. Den vänder sig till studenter på grundnivå i ekonomisk historia och angränsande ämnen vid universitet och högskolor.Andra upplagan

Buy. Sverige : en social och ekonomisk historia | 1st edition.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ekonomisk historia : Europa, Amerika och Kina under tusen år av Mats Bladh Häftad , Svenska, 2011-08-23 Merkantilismen - nya tidens ekonomiska lära.

RELATERADE BÖKOR