Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser : en skatterättslig vägledning för köpare och säljare av företag

Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser : en skatterättslig vägledning för köpare och säljare av företag - Oskar Henkow, David Kleist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oskar Henkow, David Kleist
DIMENSIONERA
10,8 MB
FILNAMN
Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser : en skatterättslig vägledning för köpare och säljare av företag.pdf
ISBN
2504588344474

BESKRIVNING

Varje dag överlåts företag och företagsgrupper omstruktureras. Ofta rör det sig om stora värden och det är inte ovanligt att en företagsöverlåtelse påverkar de inblandade parterna under lång tid. Skatt är ofta den väsentligaste transaktionskostnaden. Av den anledningen är det mycket viktigt att kunna förutse de skattekonsekvenser som uppkommer i och med överlåtelsen. Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser syftar till att ge en överblick över skattereglernas inverkan på företagsöverlåtelser. Boken riktar sig dels till jurister och andra rådgivare som inte primärt arbetar med skatterätt men som kommer i kontakt med skatterättsliga frågeställningar i sitt arbete med företagsöverlåtelser, dels till skattejurister i början av sin yrkesbana och till studenter.

- 120 s. Jareborg, Nils Straffrättens påföljdslära / Nils Jareborg, Josef Zila. Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser: En skatterättslig vägledning för köpare och säljare av företag , GUP 201225 David Kleist; Pernilla Rendahl (2014).

Säljaren har kvar sitt företag och därmed sitt ansvar. Beskattning av aktiebolag vid företagsöverlåtelser: En skatterättslig vägledning för köpare och säljare av företag Henkow, Oskar LU and Kleist, David ( 2014 ) Mark V1000000 (1) Department of Business Law (1) Deklarera för ett aktiebolag eller ekonomisk förening. ...

RELATERADE BÖKOR