Viljans väg

Viljans väg - Marie Bohlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Bohlin
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Viljans väg.pdf
ISBN
6619852813720

BESKRIVNING

Marie Bohlin är coach, ledare och hästkommunikatör. Med sin mångåriga erfarenhet av människor och hästar väver hon här samman sina erfarenheter om konsten att kommunicera och leda dig själv och andra.Boken vänder sig till dig som vill bli bättre på att förstå dig själv och andra och att använda konsten att kommunicera för frihet och framsteg - för dig själv och din omgivning.Med konkret handledning och roliga exempel guidar hon dig som människa, förälder, chef, medarbetare eller ryttare på ledarskapets och kommunikationens väg.

Se telefonnummer, adress, karta, grannar, jobb mm. Kontakta personen direkt! Viljans Väg 10 ligger i Blåsut.

kan ha svårt att förstå de "osynliga regler" som finns i umgänget mellan människor och i samtal. Sålda bostäder på Hemnet i Viljans väg, Vänersborgs kommun. Pris: 239 kr. häftad, 2012.

RELATERADE BÖKOR