En bok om kundbemötande

En bok om kundbemötande - Jonatan Mathiasson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonatan Mathiasson
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
En bok om kundbemötande.pdf
ISBN
2705645283789

BESKRIVNING

Den här är en bok om det ibland märkliga mötet mellan butikspersonal och kunder. Boken handlar om varför kunder beter sig som de gör och hur servicepersoner agerar för att bemöta kunderna på ett bra sätt. Boken bygger på teorier ur flera olika forskningsfält och syftar till att stärka och inspirera medarbetaren i sitt kundbemötande. Boken tar upp: * Vad kundbemötande är * Butiken som en social plats * Hur ett kundbemötande är uppbyggt * Hur känslor och attityder sprids * Kundbemötande som marknadsföring * Situationer där kunder riskerar att tappa ansiktet * Hur kunder och servicepersoner pratar och argumenterar * Hur servicepersoner gör för att kontrollera sina känslor * Hur servicepersoner använder olika bemötandestilar Jonatan Mathiasson har en fil.mag. i retorik och har arbetat med bemötande i över 10 år.

Visa hur man med en äkta omtanke och omsorg om kunderna kan få ökad framgång i alla typer av kundrelationer. ...

En lugn och avslappnad röst skapar trygghet. kundbemötande är att uppmärksamma kunden genom att hälsa, ... Att personalen erbjuder sin hjälp då en del kunder inte ber om hjälp utan istället lämnar butiken.

RELATERADE BÖKOR