E-handel för en digital nomad : en praktisk väg till platsoberoende

E-handel för en digital nomad : en praktisk väg till platsoberoende - Erik Karlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Karlberg
DIMENSIONERA
8,18 MB
FILNAMN
E-handel för en digital nomad : en praktisk väg till platsoberoende.pdf
ISBN
5161064798798

BESKRIVNING

Tänk dig att du sitter på ett kafé och sköter ditt jobb. Kaféet ligger ena dagen på en kullerstensgata i ett somrigt Visby, en annan på en regnig gata i New York. Det kan också vara ditt alldeles egna köksbord du sitter vid medan snöflingorna dalar ned utanför. Eller uppkrupen i soffan en stund efter att barnen har somnat.Vi lever i en digital värld och att vara digital nomad innebär att digitalisera sitt arbetsliv. Vi behöver inte längre stå i en butik för att sälja varor eller knacka dörr för att sälja tjänster. Livet är numera online och så kan ditt arbetsliv bli.E-handel för en digital nomad ger dig allt du behöver för att starta ett företag som kan skötas varifrån som helst i världen.Packa väskan, det är dags att ge sig av!

Packa väskan, det är dags att ge sig av! Erik har precis lämnat en framgångsrik karriär inom IT/telekom bakom sig och studerar nu till journalist samtidigt som han driver e-handel som en digital nomad. För att få bättre kunskap om exakt vad en digital nomad är, vad de gör, och hur du kan bli en, talade vi med Felicia Hargarten. Felicia och hennes partner Marcus Meurer är grundarna och initiativtagarna till den globala rörelsen Digital Nomad DNX. För de senare närmar vi oss att man behöver vara en helt vanlig rik person, men att driva en platsoberoende e-handel kan vem som helst göra.

Kaf... En praktisk väg till platsoberoende. En del av upprinnelsen till Smond är boken E-handel för en digital nomad som släpptes i början av 2019.

RELATERADE BÖKOR