Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor

Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor - Claes Hemberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes Hemberg
DIMENSIONERA
6,20 MB
FILNAMN
Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor.pdf
ISBN
6512486634247

BESKRIVNING

Pengar är ett kusligt starkt verktyg, som vi människor hittat på. Bara åsynen av dem väcker idéer, avsky och avund. Samtidigt har vi aldrig haft så mycket och så snabba pengar i omlopp och ändå växer gruppen maktlösa.Istället dömer vi ut nyrika, sparar i dåliga räntor, viker oss för stormakter, hyllar lottovinnare och missar vår egen korruption. För vi hinner sällan klä pengar i nödvändiga tankar, vägval och sammanhang. Istället blir pengar lätt den andres vapen i debatter om fattigdom, maktmissbruk och barnarbete samtidigt som vd:ar kraschar banker och tar ut miljonbonusar. Inte konstigt att många ser pengar som vår tids vardagsmysterium. Och vid middagsborden ska vi enligt traditionen inte tala om ?det? som alla andra talar om överallt hela tiden.Genom att göra pengar till något personligt, rakt, fnissigt och begripligt så vill Claes Hemberg locka fler att bli nyfikna på sin slantar och våga börja prata om dem. För att kanske en dag förlika oss med dem.

Boken har 2 st läsarrecensioner. Pris: 55 kr. Pocket, 2013.

Bara åsynen av dem väcker idéer, avsky och avund. Samtidigt har vi aldrig haft så mycket och så snabba pengar i omlopp och ändå växer gruppen maktlösa.Istället dömer vi ut nyrika, sparar i dåliga räntor, viker oss för stormakter, hyllar lottovinnare och missar vår egen korruption. Vad är ställtid, tumtid, timstock? Varför heter det måltid? Vad är prenässansen? Hur många straxar… Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor (e-Bok) Claes Hemberg.

RELATERADE BÖKOR