Företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt : mål, samband och mätmetoder

Företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt : mål, samband och mätmetoder - Sven-Erik Johansson, Mikael Runsten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven-Erik Johansson, Mikael Runsten
DIMENSIONERA
12,95 MB
FILNAMN
Företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt : mål, samband och mätmetoder.pdf
ISBN
7754169535425

BESKRIVNING

Vilken lönsamhet behövs för ett företags långsiktiga fortlevnad? Hur bestäms ett företags soliditet? Vilka samband finns mellan räntabilitet, tillväxt och soliditetsförändring? Det är några av huvudfrågorna i denna bok, som under 30 år varit en uppskattad lärobok vid universitet och högskolor samt inom utbildning för företagsledare. Författarna presenterar en redovisningsbaserad modell för integrerad analys av företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt. ”Denna klassiska bok om räkenskapsanalys, ursprungligen från 1983, är i vårt tycke den bästa svenska läroboken i företagsekonomi. Det är lätt att bli imponerad över hur mycket kunskap författarna har lyckats få in på endast ca 200 sidor. Komplicerade samband beskrivs pedagogiskt föredömligt.”InvestingByTheBooks, 2 juni 2013I denna fjärde upplaga har exemplen uppdaterats och ett antal nya avsnitt har tillkommit, men framför allt har formen och språket bearbetats i en strävan att göra boken mer lättillgänglig.Boken är främst avsedd att användas på kurser inom redovisning och finansiering. Den är också värdefull i de flesta ekonomers yrkesroll.Under fliken Extramaterial finns en webbplats med övningsexempel, illustrationer och Excelmodeller.

Köp Företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt : mål, samband och mätmetoder av Sven-Erik Johansson, Mikael Runsten på Bokus.com. Pris: 315 kr. häftad, 2017.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Författarna presenterar en redovisningsbaserad modell för integrerad analys av företagets lönsamhet, finansiering och tillväxt.

RELATERADE BÖKOR