Preskription i arbetsrätten : en vägledning för praktiker

Preskription i arbetsrätten : en vägledning för praktiker - Bo Ericson, Stellan Gärde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Ericson, Stellan Gärde
DIMENSIONERA
12,25 MB
FILNAMN
Preskription i arbetsrätten : en vägledning för praktiker.pdf
ISBN
8154586752207

BESKRIVNING

För den som sysslar med arbetsrätt är det nödvändigt att vara väl insatt i de arbetsrättsliga preskriptionsreglerna. Bokens syfte är att ge nödvändiga kunskaper om dessa regler så att misstag kan undvikas.Vi ger nu ut en ny upplaga, den fjärde. I stort sett alla regler om preskription som kan bli aktuella inom arbetsrätten finns samlade och kommenterade i denna bok. Vi redogör även för det arbetsrättsliga förhandlingssystemet eftersom förhandlingsrätten också innehåller viktiga regler om preskription.Nytt som tas upp och kommenteras är, förutom ett antal rättsfall från Arbetsdomstolen, regler om preskription i nytillkommen lagstiftning såsom• utstationeringslagen• lagen om företagshemligheter• visselblåsarlagen• lagen om entreprenörsansvar för lönefordringarDessutom redovisas och kommenteras de nya reglerna i LAS om en förhöjd pensionsålder och därmed ett förlängt anställningsskydd och vad ändringarna betyder ur preskriptionssynpunkt.Preskription i arbetsrätten riktar sig till alla kategorier praktiker som sysslar med arbetsrätt.

[Bo Ericson; Stellan Gärde] Kjøp Preskription i arbetsrätten : en vägledning för praktiker fra Tanum Reglerna om preskription inom arbetsrätten är svåra att förstå och tillämpa. Den som sysslar med arbetsrätt måste vara väl insatt.

Bokens syfte är att ge nödvändiga kunskaper om dessa regler så att misstag kan undvikas.Vi ger nu ut en ny upplaga, den fjärde. I stort sett alla regler om preskription som kan bli aktuella inom arbetsrä 2020, Häftad.

RELATERADE BÖKOR