Aktier, optioner, obligationer : en introduktion

Aktier, optioner, obligationer : en introduktion - Sigurd Hansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sigurd Hansson
DIMENSIONERA
11,80 MB
FILNAMN
Aktier, optioner, obligationer : en introduktion.pdf
ISBN
2659410878015

BESKRIVNING

Denna bok om aktier, optioner och obligationer ger läsaren grundläggande kunskaper om- vad en aktie, option eller obligation är och vilka funktioner dessa fyller- hur marknaden för dessa värdepapper fungerar- hur aktier, optioner och obligationer värderas- ny- och fondemissioner- principerna för beskattning av aktier- existerande serviceorgan på värdepappersområdet- hur man skaffar sig ekonomisk information om företag, värdepapper och finansiella marknader… och mycket annat.I denna elfte upplaga har hänsyn tagits till nyheter inom framför allt marknadsförhållanden samt ändrad lagstiftning och beskattning. Ökad användning av kapital- och pensionsförsäkringar som placeringsorgan för aktier och obligationer har uppmärksammats. Beteckningar och språklig praxis har anpassats.Aktier, optioner och obligationer riktar sig såväl till professionella aktörer på de finansiella marknaderna som till läsare med ett allmänt intresse för hur dessa marknader fungerar. Boken är också skriven för att kunna användas som lärobok på universitet, högskolor och i andra utbildningssammanhang.

... Atomen - utan kvarkar : introduktion till ett nytt naturvetenskapligt paradigm bok - Åke Hedberg .pdf.

Denna bok om aktier, optioner och obligationer ger läsaren grundläggande kunskaper om- vad en aktie, option eller obligation är och vilka funktioner dessa fyller- hur marknaden ... Denna bok om aktier, optioner och obligationer ger läsaren grundläggande kunskaper om - vad en aktie, option eller obligation är och vilka funktioner dessa fyller - hur marknaden för dessa värdepapper fungerar - hur aktier, optioner och obligationer värderas - ny- och fondemissioner - principerna för beskattning av aktier Aktier, optioner, obligationer : en introduktion Sigurd Hansson pdf. Alger 30457045.

RELATERADE BÖKOR