Vinnande ledarskap : att organisera för topprestation inom idrottsklubbar

Vinnande ledarskap : att organisera för topprestation inom idrottsklubbar - Margareta Oudhuis, Stefan Tengblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Oudhuis, Stefan Tengblad
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Vinnande ledarskap : att organisera för topprestation inom idrottsklubbar.pdf
ISBN
6924928545474

BESKRIVNING

Vad är det som gör vissa lag till vinnare? Varför lyckas en del idrottslag år efter år, medan andra verkar permanent förvisade till lägre ligor? Och vad kan andra organisationer lära av klubbar som aldrig slutar lyckas?Vinnande ledarskap är resultatet av en djupgående forskningsstudie som avslöjar tio avgörande faktorer för långsiktig framgång. I boken undersöks åtta elitlag som nått de högsta höjderna inom fotboll, ishockey, handboll och basket. De gör något rätt – något som ofta beskrivs med ord som andas känsla, inspiration och ibland ren magi.Men vilka är de verkliga förklaringarna? Hur bygger man framgång i känslostyrda organisationer? Och viktigast av allt: hur leder manen grupp till seger efter seger, efter seger?

"Idrottens värden och effekter". Det är temat i en ny bok av forskarna Margareta Oudhuis och Stefan Tengblad, som samlat sina resultat i den praktiska boken Vinnande ledarskap: Att organisera för topprestation inom idrottsklubbar, utgiven på Volante. Lunchseminarium.

moms) Medlemspris 233 kr - Bli medlem. Denna produkt kan endast köpas av medlemmar - Bli medlem Pris: 248 kr.

RELATERADE BÖKOR