Humanistiskt ledarskap - En praktisk handbok

Humanistiskt ledarskap - En praktisk handbok - John Steinberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Steinberg
DIMENSIONERA
9,93 MB
FILNAMN
Humanistiskt ledarskap - En praktisk handbok.pdf
ISBN
9241389087025

BESKRIVNING

”Det finns alltid tid. Det finns alltid pengar. Om du inte tror att det är sant, ska du inte vara ledare. Ditt främsta verktyg som ledare är din attityd.”Så inleder John Steinberg sin provokativa och konstruktiva bok Humanistiskt ledarskap – en praktisk handbok. Han fortsätter på samma personliga sätt med en serie uppmaningar, som följs av förklarande exempel och förslag.Läs merHumanistiskt ledarskap behandlar jordnära principer och praxis för ledarskap som kan tillämpas i alla organisationer. Exemplen kommer ofta från skolvärlden och författarens arbete som rektor, men kan tillämpas av alla chefer inom offentlig förvaltning och i näringslivet.Boken är verkligen en praktisk handbok. Den ger dig nyttiga tankeställare, goda modeller, viktiga principer, vardagsnära exempel och dussintals provokationer att ta ställning till och arbeta med. Du möter i boken en entusiast som uppmuntrar oss att levandegöra de humanistiska principer som ofta ges uttryck för i olika personaldokument. Det är en handbok som visar hur detta kan gå till i praktiken.Humanistiskt ledarskap har fått utmärkelsen Årets Bokstöd av Sveriges HR-förening.Om författarnaJohn Steinberg utnämndes till Sveriges förste ”anti-Jante”. Han har ett förflutet som forskare, universitetslektor, egen företagare, rektor och företagskonsult. Han är också en uppskattad föreläsare och författare till ett trettiotal fackböcker. I TV syns han som pedagogdoktorn Dr John.

Boken är verkligen en praktisk handbok. Söker du efter "Humanistiskt ledarskap lönar sig : En praktisk handbok" av John Steinberg? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Humanistiskt ledarskap : en praktisk handbok / John Steinberg.

| Adlibris Humanistiskt ledarskap - En praktisk handbok Författar-presentation: John M Steinberg: Vinnare av priset: Årets Bokstöd - Personal & Ledarskap 2002. Juryns motivering "En integrerad, tydlig och inspirerande bok om ledarskap.

RELATERADE BÖKOR