LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma

LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma - Ellinor Englund, Ylva Lindblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ellinor Englund, Ylva Lindblom
DIMENSIONERA
7,83 MB
FILNAMN
LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma.pdf
ISBN
3437719639885

BESKRIVNING

Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS, ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar stöd som kan undanröja svårigheter i det dagliga livet. Trots den stora betydelse LSS har för enskilda individer saknar den önskvärd stringens och det är en omvittnat svår lag att tillämpa. "LSS-boken" är tänkt som ett stöd åt handläggare och förtroendevalda inom kommuner och landsting som ska fatta beslut enligt LSS eller hantera frågor med anknytning till lagen. Relevanta domar från Högsta förvaltningsdomstolen, uttalanden av Justitieombudsmannen, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd och Sveriges Kommuner och Landstings cirkulär m.m. vävs in och förklaras i texten. Fokus ligger på de bestämmelser och de frågor med anknytning till lagen där författarna genom sitt arbete vet att det finns många oklarheter och funderingar. Närliggande frågor som tas upp är t.ex.: Vad är egenvård? Vilken hälso- och sjukvård är ett ansvar för kommunerna? Vad innebär det att rättighetslagen LSS och arbetsmiljölagen är s.k. parallella lagstiftningar?

vävs in och ... LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma-boken skrevs 2018-09-18 av författaren Ellinor Englund. Du kan läsa LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se.

moms) ... Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, ...

RELATERADE BÖKOR