Wenell om projekt

Wenell om projekt - Thorbjörn Wenell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thorbjörn Wenell
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
Wenell om projekt.pdf
ISBN
8890022845952

BESKRIVNING

Mottagare av hederspriset "Framtida klassiker" av Personal & Ledarskap med motiveringen "Årets framtida klassiker är något av måsten i varje personalspecialists bokhylla. Båda är gedigna verk inom olika ämnen, skrivna av författare med passion och lång erfarenhet inom sina områden" Efter att ha tänkt, verkat och agerat – ja levt – i och med projekt i mer än fyra decennier kan vi i denna innehållsrika och stimulerande bok ta del av av Torbjörn Wenells erfarenheter och reflektioner. Det har blivit en bok som är en "projektbibel" eller uppslagsbok för projekt och projekttänkande. Men den är också en inspirationskälla där vi alla kan få idéer och förslag till hur vi själva kan arbeta och tänka i projekt. Både den erfarna projektledaren och nybörjaren har mycket att hämta i boken. Bokens speciella uppläggning bjuder på en resa genom projektlandet där associationer, sidospår, personliga erfarenheter och reflektioner blandas med systematiska och strukturerade genomgångar och analyser. Den är också framåtblickande och pekar på både möjligheter och problem i framtidens projektarbete. "En matnyttig - och pedagogiskt formgiven - bok, där Torbjörn Wenell delar med sig av sin kunskap om projekt - en alltmer utbredd organisationsform" -Personal & Ledarskap

Agilt Projektledning Wenell . Agilt projektarbete.

Nedan visas en video om Wenells projektmodell. Läs mer Wenell om projekt är också en inspirationskälla där vi alla kan få idéer och förslag till hur vi själva kan arbeta och tänka i projekt. Både den erfarna projektledaren och nybörjaren har mycket att hämta i boken.

RELATERADE BÖKOR